Prestegården - livgivende pusterom


Bilde fra Prestegården

Vertskap

Prestegården ble kjøpt av ekteparet Rolf Bergstrøm og Inger Marie Aase sommeren 2005. Begge ønsket å oppleve mer av naturens stillhet og skjønnhet.

Rolf er tømrer og veileder i friluftsliv. Han har revet 4 hus på gården og satt opp 5 nye. Vi har også stått for totalrenovering av presteboligen fra 1783. Denne klassiske hvite perlen har fått et unikt innvendig preg hvor det nye og det gamle skaper et harmonisk og vakkert miljø. Desember 2022 flyttet vi inn i en liten leilighet på tunet. Stedet har vokst og utviklet seg på en måte som vi aldri hadde trodd var mulig.

Inger Marie er utdannet pedagog, veileder og psykoterapeut. Hun er daglig leder på stedet og er ansvarlig for stedets drift og profil.

Vi ønsker at gjestene skal føle seg hjemme både inne i de forskjellige hus, og i den store hagen. Det er utrolig gledelig at så mange ulike mennesker kjenner det er godt å være her.    

Vi er takknemlig for støtten og samarbeidet vi har med enkeltpersoner, ressurs-gruppe, og andre.

Behov for praktisk hjelp både under retreater/kurs og ellers er stort. Ikke minst fordi Inger Marie har vært syk helt siden vi kom hit, og helsen er blitt stadig dårligere.

 

 

 


Prestegårdsveien 8, 4520 Lindesnes | Tlf:( 047) 99449279 | E-post: inger.marie@prestegarden.no