Prestegården - livgivende pusterom


Bilde fra Prestegården

Vertskap

Prestegården ble kjøpt av ekteparet Rolf Bergstrøm og Inger Marie Aase sommeren 2005. Begge ønsket å oppleve mer av naturens stillhet og skjønnhet. Vi har også stått for totalrenovering av presteboligen fra 1783. Denne klassiske hvite perlen har fått et unikt innvendig preg hvor det nye og det gamle skaper et harmonisk og vakkert miljø. Vi ønsker at gjestene skal føle seg hjemme både her i vårt hus og i det nye gjestehuset. Rolf er tømrer og veileder i friluftsliv. Inger Marie er utdannet pedagog og psykoterapeut. Hun er daglig leder på stedet og er ansvarlig for stedets profil. Vi er takknemlig for støtten og samarbeidet vi har med enkelpersoner, ressurs-gruppe, og andre.

Det er ofte mulig for gjester å være en del av vertskapet/husfolket for en tid. Vi har ofte behov for praktisk hjelp. Om du ønsker å hjelpe til på et kurs eller retreat, så avtal dette på forhånd.

Desember 2022 flyttet en familie på fem inn i hovedhuset, og Rolf og Inger Marie inn i en liten leilighet på tunet. Dette skaper større mulighet for samarbeid på ulike områder og et større fellesskap.


Prestegårdsveien 8, 4520 Lindesnes | Tlf:( 047) 99449279 | E-post: inger.marie@prestegarden.no